Pages

Saturday, May 8, 2010

Minah o0 minah..hg mmg gla..!!

Haniff Helmi hey u knal wiya rasyid tu?mcm xbtol ja bdak tu
Friday at 3:15pm · Comment · Like · See Wall-to-Wall

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid yeah i bet u do..coz u make her half crazy b4..LOL
Friday at 7:57pm

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid haniff bodo..mmg la ang xtau pa..xtgk paper utusan ka 26 April lps..dia msuk paper pa..haha
Friday at 7:58pm

Haniff Helmi hmm hanes..wat hppen actlly?tell me plz..bdak ni mmg nk kna lh..dh la i xknal.ska ati ja pggil org bodo..
Friday at 8:49pm ·

Haniff Helmi btw..bodo?aku xbodo mcm ko la.bjet bgos sgt.
Friday at 8:50pm ·

Haniff Helmi tp x reti nk hormat org
Friday at 8:50pm ·

Haniff Helmi hmm u cta kt i pe yg jd sbnrnya..she said she's gonna winnng 21M bail.giler ke..court not gonna lsten to her la..
hmm u tgk la komen kt gmbar lolita.i igt dya ni baek.but actlly total hipokrit.u r far btter la..
Friday at 8:59pm ·

Haniff Helmi haha..totally insane..haha..
.bkn smua yg free hair jhat.n bukan smua yg brtudung tu baek sgt.
Friday at 9:04pm ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid tp aku lain kot..msti mnang pnye la..doa org dizalimi Allah akn makbul..:)AMIN
43 minutes ago

Haniff Helmi ore x laye ore glo supo mg
42 minutes ago ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid dia mai dh bhasa kmpung dia..haha
42 minutes ago

Haniff Helmi mapuh g kt ku r..ore bdoh jah nk bwi 21m ko mg
40 minutes ago ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid at least aku x gelap mcm ang..haha..takat edit ada pmpuan duk apit ang wt pa..htam ja lbh..sori aku x layan llaki yg x sma wrna kulit ngn aku..haha..totally a loser..nk kt bella ka?u did'nt deserve her..stok2 bitch utk ang la..hehe
40 minutes ago

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid hehe..la kes aku ada msuk paper la mmgu lps..x bce ek?tu la..asyik cmment gmbaq cntik2 org ja..crmin la dri tu sblum nk ckp ngn aku..dh bodo..htam plak tu..ish2..
39 minutes ago

Haniff Helmi xda ms nk bc bnda bodoh tu..
putih?haha.muka hdoh mcm sial.pukimak..kturunan dajjal
aku trn as bln 6 ni siap ang..
37 minutes ago ·

Haniff Helmi otak karat,,xbrkmbang..bdoh..
35 minutes ago ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid ang spm dpt bapa?sek mna?la aku x tkut pn..aku rmai geng kt as ni..tkut ang mati ja la..hehe
34 minutes ago

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid ok pd muka htam..pmpuan cntik x lyn ang ka?ksian..tu yg takat duk cmment pic ja..haha..nkkn prhatian ek?ksian2..kmpung boy pa?anyway i'm not scare of u....jgn wt aku marah..aku nk wt sat ja kot..haha..aku dh wt 3 repot polis..klu aku nk wt ats nma ang pn bleh..sat ja kot..haha
31 minutes ago

Haniff Helmi hahaahaha..fool..
bnyk geng?haha..kalu dh asl xangkt swoh attack hanes n her geng..
haha..aku sbp..spm cmrlng..krg2 aku msuk u
31 minutes ago ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid anyway haness pn dh ade dlm report polis sy..hehe,dia,ainnur nabila,norhazatul anis bt norzalee,mazlina,myra n adyba..haha..so jgn cabar aku..
30 minutes ago

Haniff Helmi haha..bdohnya..nk wt rport..haha..xpyhla nk sshkn polis tu nk mlyn krnah bdak2 ko tu..mcm la aku xpnah wt rport..
29 minutes ago ·

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid byk geng kt alor star la bongok..bkn kt kmk la bangang oi..ang yg kata nk turun alor staq..bodo piang btoi..
29 minutes ago

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid oh bgus la..so leh kta lwn kt court..hehe
28 minutes ago

Nur Rabiatul Adawiyah Rasyid anyway aku x tkut pn la..ya la dpt cmerlang..tp bapa A?malu ka?hhhahaha..such an idiot boy..blacky boy!
28 minutes ago

Haniff Helmi asl dlte komen ang..tkot ka raBABIatul?
17 minutes ago ·





haha..gla tol dia ni..aku x knal dia pon..ttba mnyebok..sial gla

5 comments:

Cucoq Peneram said...

So far aku tgk report2 macam polis wT tak tau ja. Nampak benor yang pulis dah muak ngan perangai wiya...takut nanti diri secndiri yang disaman kot...hahaha not everyone stupid as u are wiya....

Muhammad Hajim @___@ Tengku Intan said...

yeesss pmpuan nie mmmg tak btol sbb dya 1 kolej dgn i and penah gado pasal bnd mcm nie la , pk bgus sgt

miz eYka imAni said...

Jangan dok layan dia sangat.. Dia nie memang waya sesuai dengan nama dia wiya.. Haha..polis pown tk larat dengan dia..silap hari bulan kita boleh sama dia balik.. Hahahha buat bajet pandai teruk.. Dok layan geng2 keta jugak -,- dia penah bgtau I yg hidup dia semua guna undang2 :) hobi dia kumpul report

wiya rasyid said...

la bdk intan yg REPEAT BYK PAPER n mak pak mniaga pizza pn ada kt cni?bdk eyka imani bodo pn ada,duk busy body hal aku wt pa pelaq wei?stakat fmily miskin mcm hmpa dua ni mna LAYAK lwn dgn aku,tkut apa intan woi,aku buat report psai hang,tp kt kwn2 kata p jmpa kaunselor,pengecut ka bitch rm2?buloq nk ambik tau psai aku,xdak LIFE ka yg kalut nk psai aku k blog JANTAN PELAQ n X GUNA ni...geng bodo ja wt blog ni...blah la wei.u guys such a LOSER!

wiya rasyid said...

so far i think u r the MOST STUPID PERSON,dh la nma cucuq ja.nmpk sgt org dia pn bodo gila.haha...xprlu nk ambik port psl org yg hanfg xttau hjung pngkal crita la BENGGONG oi!dh bodo tu,bodo jgk la!

Post a Comment